Cadouri

10 Idei de Cadouri creștine

10 Idei de Cadouri creștine

10 Idei de Cadouri creștine care te ajută să Îl păstrezi pe Dumnezeu în centrul familiei tale

Creștinii sunt oamenii care caută să trăiască în ascultare de Cuvântul lui Dumnezeu și în asemănare cu Cristos. Ei sunt oamenii care au citit măcar odată Biblia, sau care au memorat măcar un verset. Citesc în Biblie nu doar din obișnuință cât mai ales pentru a primi Cuvântul lui Dumnezeu în inimile lor…

Pentru încurajare, pentru călăuzire, pentru mulțumire… Pentru orice clipă din viața sa omul are nevoie de Cuvântul lui Dumnezeu. Cadourile creștine sunt o modalitate de a duce Cuvântul lui Dumnezeu și în familiile prietenilor sau rudelor dar și pentru familia noastră.  Fiecare creștin dorește ca toată familia sa să Îl cunoască pe Dumnezeu, să trăiască cu Dumnezeu, să se întâlnească cu Dumnezeu și în veșnicie.

Dar lucrurile acestei lumi adesea ne atrag privirile și ne întunecă calea, de aceea avem nevoie ca zilnic să avem Cuvântul lui Dumnezeu în centrul familiei noastre. Iată 10 idei de cadouri creștine care te ajută să Îl păstrezi pe Dumnezeu în centrul familiei tale.

Dar este deosebit de frumos să oferi cadouri creștine și altora. Fiecare creștin își dorește un cadou creștin cu verset de încurajare și  un decor frumos în casa sa. Iată 10 idei de cadouri creștine pentru casă.

1. Ardezie cu verset biblic – 10 Idei de Cadouri creștine

Ardezia este un decor de birou realizat din piatră naturală de stâncă  de ardezie și imprimat prin sublimare (o tehnică de imprimare la cald ce rezistă foarte mult în timp) cu versete biblice. În stoc găsiți ardezie cu versete de încurajare dar putem să vă inscripționăm ce imagine și  verset doriți. Poate fi și un cadou decor pentru casă nouă sau un cadou de logodnă pentru creștini.

Poate fi și un cadou pentru șef. Ardeziile sunt cadouri pentru creștini potrivite pentru birou sau pentru stațiile mai mici ce ne vor ajuta să Îl păstrăm pe Dumnezeu în centrul familiei noastre.

2.  Tablou canvas cu versete biblice – Decor pentru creștini

Tablourile cu versete biblice au fost dintotdeauna pe pereții creștinilor. Ele ne amintesc mereu  Cuvântul lui Dumnezeu care ne luminează și ne dă speranță în zile grele.

Astăzi nu mai avem aceleași tablouri cu versete biblice dar avem același Cuvânt al lui Dumnezeu care ne îndeamnă să fim trezi și veghetori, gata pentru întâlnirea cu Domnul.  Tablourile canvas cu versete biblice sunt de diferite mărimi iar la cerere putem realiza ce mărime doriți dvs.

Personalizăm tablouri creștine de dimensiuni mari inscripționate cu versete biblice. Un tablou canvas cu verset poate înfrumuseța și un loc mic dar și un spațiu mai mare.

Poate fi cu un verset de încurajare sau cu un verset de cercetare… avem nevoie Cuvântul lui Dumnezeu în centrul familiei noastre și tablourile canvas cu versete biblice sunt decoruri deosebite și moderne.

3. Decor cruce – Cadouri creștine

Crucea este simbolul creștinătății… Nici un creștin nu uită de cruce… acolo Dumnezeu a jertfit pe Fiul Său pentru a oferi iertarea omenirii păcătoase.

Decorul sub formă de cruce nu este o icoană și nu face minuni, poate doar să ne amintească de prețul plătit de Dumnezeu pentru fiecare din noi. Aceste decoruri pentru creștini au inscripționate versete biblice și au rolul de a ne aminti mai des de Dumnezeu și dragostea Sa.

4. Papirus cu versete biblice – Decor pentru creștini

Papirusul este un sul cu scrieri străvechi… Papirusul cu versete biblice este un decor de perete inscripționat cu versete și imagini. Sunt de diferite dimensiuni cu diferite imagini și versete biblice din care puteți alege  să oferiți un cadou pentru creștinii care vor să aibă Cuvântul lui Dumnezeu în casele lor.

Acest decor amintește de statornicia Cuvântului lui Dumnezeu de-a lungul veacurilor și de împlinirea planurilor Sale. Cuvântul lui Dumnezeu rămâne în veac și este și astăzi plin de putere.

5. Decor oval cu versete biblice- Cadouri creștine pentru birou

Un decor în stil vintage cu rama albă, imagini florale și versete biblice.  Poate fi un cadou pentru creștinii care petrec mai mult timp la birou, sau un decor pentru un spațiu mai micuț. Poate fi de asemeni un cadou pentru femei creștine care cu siguranță îi vor găsi un loc potrivit în casă. Poate fi și o idee de cadouri creștine cu versete realizate la comandă cu imaginea și versetul preferat.

6. Set 3 imagini cu versete biblice – Cadouri creștine

Ne place să avem o casă frumoasă și primitoare, dar mai mult ne place să știm că în centrul familiei noastre este Dumnezeu. Acest decor de perete – set 3 imagini cu versete îmbină imagini asemănătoare cromatic și tematic cu versete biblice.

Sunt realizate cu multă muncă și pasiune și au fost create special pentru a oferi o surpriză plăcută persoanelor dragi din viața noastră. Nu sunt scumpe dar sunt cu mare impact… nu e o imagine, ci 3… și nu oricum, ci cu versete de încurajare și …toate aranjate într-un stil plăcut și practic.

Poate fi un cadou pentru creștini potrivit pentru orice persoană. fie copil, fie adult, un cadou decor care te va ajuta să Îl simți pe Dumnezeu mai aproape. Set 3 imagini cu versete biblice sunt cadouri creștine cu impact mare și cost mic.

7. Suport de chei cu versete biblice – Decor pentru creștini

Suportul de chei cu versete biblice este folositor în fiecare casă și așezat la loc de cinste – adică la vedere – nu doar că este util dar este și un decor frumos. Este unic prin designul său și atrage privirile oricărui musafir.

Este mesajul cu care vă veți întâmpina toți musafirii… Suportul de chei cu versete biblice este un cadou pentru creștini potrivit în mod deosebit pentru un cadou de casă nouă, cadou pentru nuntă sau chiar un cadou când mergeți în vizită la frați. Cuvântul lui Dumnezeu poate fi în toate încăperile casei tale dacă alegi să îți decorezi holul cu acest decor cu versete biblice.

8. Tablou pe catifea cu versete biblice  – Cadouri creștine pentru birou

Tablouri cu versete biblice pe suport de catifea neagră sunt cadouri creștine potrivite pentru birou.

9. Colaje cu versete biblice – Decor de birou pentru creștini

Colaje cu imagini vintage și cu versete biblice sunt un decor potrivit în casa creștinilor. Atât pentru femeile creștine care iubesc florile dar și pentru rude sau cunoscuți creștini. Un colaj cu versete biblice poate fi un cadou pentru creștinii pe care îi cunoști. Le va însenina ziua prin mesajul versetului și le va înfrumuseța casa prin designul imaginilor. Colajele cu versete biblice pot fi cadouri creștine pentru persoanele iubitoare de lumină și culoare.

10. Cană cu versete biblice  – Cadouri personalizate pentru creștini

O cană cu versete biblice este greu de ales din multitudinea de oferte… dar o cană dăruită cu dragoste va fi întotdeauna un cadou plăcut și util. Un mesaj de încurajare sau un mesaj de apreciere pătrunde în fiecare inimă. Astfel cănile cu versete biblice vor fi  întotdeauna cadouri creștine utile și cu impact. Cănile cu versete biblice ne vor ajuta să ne amintim mai des de Cuvântul lui Dumnezeu și de prezența Sa.

Iată deci 10 Idei de Cadouri creștine pentru orice persoana draga din viața ta.

Back to list

Related Posts

Lasă un răspuns