Cadouri

Căni cu versete biblice

Căni cu versete biblice

Căni cu versete biblice

Am creat căni cu versete biblice speciale pentru toți toată familia.  Pentru că avem nevoie zilnic de texte biblice care să ne încurajeze, să ne cerceteze și să ne dea speranță. Trăim o viață ca toți ceilalți…muncim, obosim, trecem peste greutăți și mergem mai departe.

Nu avem întotdeauna timpul care ni-l dorim… Să stăm liniștiți, să citim Biblia, să ne rugăm sau să medităm atât cât ne dorim. E o viață cu de toate și nu toate pot fi modelate cum vrem noi.

O cană este un obiect folosit zilnic și credem că poate fi cu atât mai util dacă are inscripționat un verset biblic. Ori de câte ori folosești cana vei fi încurajat de versetul scris acolo.

Mai mult decât atât, cănile cu versete biblice pot fi un cadou deosebit pentru toți membrii familiei. Toți au nevoie de încurajare, toți au nevoie de binecuvântare. Poți oferi un cadou deosebit chiar și prietenilor sau rudelor. Își vor aduce mai des aminte de tine și de Dumnezeu.

Ca și oameni avem nevoie de cuvinte… Cuvinte care să ne ridice, să ne zidească. Mesajele cu versete biblice inscripționate rămân mult timp în inima și în casa celor dragi. Dacă tot este un obiect care este folosit zilnic, poate fi și un decor deosebit  prin imaginea și versetul biblic inscripționat.

        Căni cu versete biblice  pentru școala duminicală

Aici găsiți cadoul perfect pentru aniversare, sau de încurajare. Căni cu versete pentru graduare …și pentru toate ocaziile speciale pot fi personalizate cu versetul și imaginea dorită de dvs.

Puteți oferi cadouri creștine la școala duminicală. Cadouri pentru copii la diferite ocazii. Pe lângă faptul că vor primi ceva util, va fi și ceva care le va duce aminte mai des de Dumnezeu și de Cuvântul Său. Creștinii trebuie să fie lumină și sare în jurul lor. Pot face aceasta răspândind Cuvântul lui Dumnezeu prin cadourile ce le oferă.

Descoperiți o gama largă de produse aici.

 

Lasă un răspuns