Cadouri, General

Cadouri creștine personalizate

7 Cadouri inspirate pentru femei creștine

Avem multe ocazii speciale în viață și fiecare zi deosebită are farmecul, unicitatea și surprizele ei. O zi deosebită poate fi și o zi în care primești sau oferi un cadou deosebit. Creștinii sunt cunoscuți pentru dăruirea și dragostea jertfitoare și deseori acestea schimbă oamenii în jur. Modelul lui Cristos rămâne și astăzi pentru creștini modelul iubirii supreme. Poți alege să exprimi dragostea prin a oferi cadouri creștine personalizate, cadouri cu versete sau cadouri cu citate motivaționale.

Un cadou trebuie să fie un motiv de bucurie, și  pentru cel care îl primește dar și pentru cel care oferă.

De aceea oferiți cadouri valoroase sentimental, nu neaparat cadouri scumpe. Nu întotdeauna prețul mare plătit pe cadou stabilește și valoarea acestuia. Un cadou are valoare mare atunci când este oferit din dragoste și nu din obligație. Atunci când este oferit fără a aștepta nimic în schimb și mai ales atunci când este oferit cu respect și mulțumire. Există o mulțime de cadouri creștine personalizate, cadouri mai mici, mai mari, cadouri mai ieftine sau mai scumpe. Dincolo de aceste criterii trebuie să fie și cadouri de calitate, lucrate cu pasiune și talent care să împlinească cerințele celui care oferă și  cerințele celui care le primește.

Cadouri creștine personalizate cu versete biblice

Uneori ai nevoie să ieși din rutină, să faci ceva deosebit. Alteori întâlnești persoane cu totul speciale, admirabile, amabile, cu un caracter nobil. Atunci simți nevoia de a trimite o apreciere deosebită sau o mulțumire.  Persoane care ți-au luminat viața în zile grele sau care au fost o inspirație deosebită în zilele bune. În toată diversitatea de cadouri creștine personalizate găsești cadoul potrivit și îl oferi persoanei deosebite. Fie că alegi cadou pentru șefi, cadou pentru părinți, cadou pentru profesori sau cadou pentru prieteni, poți oferi ceea ce dorești. Sunt cadouri cu texte de mulțumire, cu texte motivaționale sau cadouri cu versete biblice.

 Cadouri creștine personalizate pentru birou.

Dacă gândul tău de mulțumire se îndreaptă către o persoană care petrece mult timp la birou poți oferi decor pentru birou. Dacă persoanele speciale  au o casă și o familie poți alege un decor pentru perete. Dacă te întâlnești din când în când la o cafea sau la un ceau poți alege o cană personalizată. Ne-am gândit mult la cei dragi de lângă noi când am creat aceste cadouri  și le-am creat cu pasiune și dăruire. Rămâne doar să ai puțină răbdare să parcurgi multiplele modele și să alegi ceea ce îți place  și îți umple inima de bucurie.

Alege un cadou deosebit și oferă-l cu mulțumire și dragoste. Atunci sigur  vei avea mulțumire și în inima ta. Vei aduce o bucurie și in inima persoanei ce îl primește. A dărui este un model Cristic și a fi mulțumitor este o stare ce te duce mai aproape de Ceruri. A oferi cadouri creștine personalizate uneori înseamnă a sădi Cuvântul lui Dumnezeu în inima semenilor.

 

 

 

Lasă un răspuns