Cadouri

Cadouri pentru creștini personalizate

Cadouri pentru creștini personalizate

Cadouri pentru creștini personalizate

Fiecare familie are evenimente speciale și unice și adesea sunt evenimente de neuitat. Atunci când primești sau oferi un cadou, el rămâne o amintire pentru foarte mult timp. Dar evenimentele deosebite în familiile creștine sunt mai frumoase atunci când alegeți cadouri pentru creștini personalizate cu versete biblice.

Este cea mai indicată opțiune atunci când oferiți un cadou pentru casă nouă, sau cadou de nuntă sau un cadou de logodnă.
Fie că doriți ceva inedit, fie căci alegeți din modelele cu versete de pe site, aveți tot ceea ce vă doriți pentru a putea face o mare bucurie celor dragi. Am ales versete de încurajare, sau versete pentru binecuvântarea casei, modele în diferite culori și teme.

Cadouri mari pentru creștini personalizate cu versete.

Există multe modele de cadouri pentru creștini personalizate cu versete biblice, însă noi vă suntem alături să creăm împreună cadoul perfect care vă place dvs și care va aduce bucurie și binecuvântare în casa celor cărora doriți să îl oferiți.
Puteți alege un tablou canvas cu versete mare sau din modelele de tablou vintage sau realizăm la comandă tablouri mari cu versete biblice.

Cadouri mici pentru creștini personalizate cu versete.

Dacă însă doriți să oferiți o mică atenție la un eveniment aveți posibilitatea de a oferi cadouri mai micuțe. Puteți alege un decor pentru birou cu verset. sau un suport de chei ori căni din colecția  „cană în familie”.

Cadouri pentru creștini personalizate pentru întreaga familie.

Dacă aveți un eveniment unic în familie puteți alege un cadou deosebit pentru întreaga familie din colecția ” căni în familie”. Aici aveți căni deosebite pentru toți membrii familiei. Cană pentru tată, cană pentru frate, cană pentru bunici. Și tot ce căutați…dacă nu este la noi pe site vă putem realiza la comandă ceea ce doriți dvs.

Lasă un răspuns