Puţin istoric

Călătoria noastră a început în 2005

Unii ar numi-o „afacere de familie” noi îi spunem pasiune de familie, de fapt această preocupare pentru obiectele de cadou, pentru designul aferent și pentru calitate a pornit încă din primii noștri ani împreună.

Da, e „cam de-o seamă cu noi” această preocupare deci se duce spre 20 de ani de experiență. Ani în care am creat mereu, am simplificat și am evoluat. Cadou Decor e un concept matur și stabil, cu produse ajunse la „maturitate” care s-au vândut deja în mii bune de exemplare .

Un pas necesar

Am trecut spre vânzări online

De fapt, și până acum am vândut pe on-line sau pai specific „doar pe online” doar că aveam orientarea numai spre distribuitori. Asta s-a schimbat de ceva vreme, vrem să oferim produse câtre clienții dornici de originalitate și unicitate. Suntem „o picătură de diferență” într-un ocean de „la fel”. Credem că originalitatea și creativitatea noastră se vor potrivi cu gusturile dumneavoastră alese.

Vă puteți alege cadourile de la birou sau de la calculatorul de acasă și noi vi le expediem prin curieri la adresa specificată.

cadou cumesaj online

De ce sunt cadouri speciale

Au impact prin mesaj

Știm că decizia pentru alegerea unui cadou e din ce în ce mai stresantă. Parcă nu problema financiară e cea mai importantă în aceste vremuri ci relevanța și impactul unui cadou. Credem că am trecut de ceva vreme de anumite bariere psihologice și mai degrabă căutăm cadouri cu semnificație, cadouri cu impact puternic acele cadouri care să rămână în memorie sau atenție cât mai mult timp.

Da, cadourile noastre rămân pe peretele, masa sau biroul celor dragi multă vreme. Ele conțin mesaje cu care îți dorești să te înconjori și au aspectul plăcut și neagresiv care inspiră calm și liniște.