Cadouri

Idei de cadouri creștine pentru mama

Idei de cadouri creștine pentru mama

Poate că nu mi-aș fi adus aminte că deja suntem în februarie și că imediat vine și luna martie. Însă o discuție cu fiul nostru cel mai mic m-a făcut să îmi dau seama că am nevoie de idei de cadouri creștine pentru mama.

Idei de cadouri creștine pentru mama

Vine zilele trecute fiul nostru cel mai mic de la școala și mă întreabă:

–  Mamă eu am o cămașă albă?

–  Sigur că ai, îi răspund eu…dar ” Pentru ce?” îl mai întreb.

– O!!! asta chiar nu pot să îți spun, că e surpriză, spune el.

Nu a trebuit să mă găndesc mult să îmi dau seama cam la ce le trebuie copiilor cămășile albe la școală, mai ales că suntem la începutul lunii februarie. Dar am lăsat să fie surpriză… așa cum și este de altfel. Însă gândurile mele au tot depănat timpul înapoi și mi-am adus aminte de copilăria mea, când și noi pregăteam serbari surpriză pentru mamele noastre.

O zi specială pentru mama!

A trecut mult de atunci… Dar parcă în ultimul timp se evită tot mai mult astfel de ” serbări”… Ba că stresează copiii, ba că părinții nu au timp de așa ceva…  Însă eu acum peste ani îmi aduc cu drag aminte,  cu ce emoții și pasiune pregăteam poezia pentru mama și cântecele care și astăzi le mai știu.

Nu știu ce au însemnat ele pentru mama mea atunci, dar știu că era un mod de a exprima dragostea și aprecierea și toată mulțumirea pentru mama mea… Simțeam că dau tot ce e mai bun pentru mama mea.

Idei de cadouri creștine pentru mama

Astăzi parcă am vrea să treacă cât mai repede sărbătorile, să cheltuim cât mai puțin… Și totuși cu ce rămânem când ne apropiem de finalul vieții??? Cu un buchet de amintiri de la astfel de evenimente! Astăzi așa de mult căutăm idei de cadouri creștine pentru mama pentru că am vrea să fie ceva special.

Să cuprindem acolo toate mulțumirile și dragostea purtată în inimă timp de un an. Ne dorim să fie un dar special, ceva care să fie păstrat în inimă mai mult decât aruncat într-un sertar. Ne dorim cadouri cu sens si semnificație dar parcă așa de greu găsim ceva care să ne satisfacă cerințele noastre.

De fapt  tot ce trebuie să știm este că nu prețul cadoului îi dă și valoarea. Valoarea unui cadou vine întotdeauna de la persoana care oferă, de la ”ingredientele” puse acolo când a fost împachetat cadoul. Dar cuvintele alese cu grijă arată sentimente deosebite pentru acea persoană.

Idei de cadouri creștine pentru mama – magazin de cadouri creștine

Cea mai frumoasă felicitare!

Când eram eu copil colindam pe la toate chioșcurile de ziare să găsesc cea mai faină felicitare pentru mama și dacă nu găseam nu luam orice. Începeam de timpuriu să caut și așteptam cu răbdare până găseam cel mai frumos cadou pentru mama. Apoi așterneam acolo cuvintele cele mai frumoase pe care putea mintea mea să le ”rostească” le scriam frumos și așteptam cu nerăbdare să vină ziua să o pot oferi.

Încă de atunci am căutat și am păstrat în inima mea cele mai frumoase gânduri pentru toți cei dragi. Astăzi creez aceste cadouri unice. Dorința mea este ca tot mai multe persoane să primească aprecieri, mulțumire și dragoste din partea celor dragi.

Poate că astăzi nu mai este atât de mult timp să umbli prin oraș pentru ” cea mai frumoasă felicitare” . Însă aici poți găsi cele mai frumoase daruri și ai o mulțime de idei de cadouri creștine pentru mama.

Nu te scuza că nu ai timp sau că nu ai bani… cuvintele nu costă atât de mult însă valorează enorm și rămân o amintire plăcută mult timp. Trebuie doar să stai puțin în loc și să îți dai seama câte cuvinte frumoase porți în inima ta pentru mama și să le dai voi să călătorească și spre ea. Tu ai atât de multe de spus iar mama așteaptă încă o felicitare… pentru că vremea serbărilor în cămașa albă a trecut poate… Dar poți oferi încă multe vorbe plăcute și daruri din inimă.

Lasă un răspuns