Cadouri

7 Cadouri inspirate pentru femei creștine

7 Cadouri inspirate pentru femei creștine

7 Cadouri inspirate pentru femei creștine

Fiecare an are ocazii speciale și zile deosebite și adesea evenimentele ne prind nepregătiți sau poate nehotărâți ce cadou să cumpărăm. Iată deci 7 cadouri inspirate pentru femei creștine. Aici parcă nu merge să cumperi chiar orice.

Femeile sunt mai rafinate și adesea bărbații „ neiubitori de hoinăreală prin supermarketuri ” sunt puși la probe grele. Femeilor azi le place una, mâine le place alta mai nouă. Parcă atunci când zici că știi ce  cadou să cumperi unei femei creștine rămâi surprins că mai erau și altele la care nu te-ai mai gândit.

Înainte să parcurgem lista să nu uităm de câteva reguli foarte importante pentru a alege cadouri inspirate pentru femei creștine:

  • trageți cu urechea și fiți atenți cam ce preferă ( ce culori îi plac, ce nu îi place);
  • căutați în mod deosebit lucruri de valoare și nu neapărat lucruri scumpe;
  • oferiți cu dragoste și respect nu din datorie;
  • pe lângă cadou scrieți cu mâna dvs și o felicitare cu câteva gânduri;
  • nu așteptați să fiți „ lăudați tot anul ” pentru cadoul care l-ați oferit.
Dacă ați reținut ideile de mai sus, acum să vedem 7 cadouri inspirate pentru femei creștine.

1. Flori și dulciuri.

Un cadou inspirat pentru femei creștine poate fi un coș cu flori și cu dulciuri. Mie îmi plac florile dar le fel de mult îmi plac și dulciurile. Florile au farmecul, frumusețea și gingășia lor, dulciurile bune și rafinate au specificul lor.

Un model de astfel de cadou găsiți aici, dar puteți să cumpărați cutia și să puneți în ea ce știți că preferă persoana căreia doriți să îi oferiți cadoul. Sau doar dulciuri rafinate…mai ales pentru femeile care adoră cafeaua rafinată.

2. Seturi cu accesorii.

Femeile au diferite chestii care le trebuie în diferite activități, dar și mai multe accesorii vestimentare decât bărbații. Căutați o gamă variată de cadouri inspirate pentru femei creștine. Fie un set cu portofel, esarfă sau batic, fie seturi cu pixuri și ceas. Sigur că există o mulțime de seturi de accesorii din care puteți alege.

3. Parfumul care știi că îi place.

De obicei nu se oferă parfumuri cadou… dar dacă știi ce parfum folosește sau ce miros de parfum preferă poți încerca și această variantă dacă ai epuizat pe celelalte. Poți încerca să oferi un cadou inspirat pentru femei creștine oferind un parfum deosebit cu miros natural de flori.

Pot fi mai scumpe, dar un parfum de frezie, un parfum de lăcrămioare ori de liliac sau un parfum care știi că îi place este o atracție pentru marea majoritate a femeilor. Femeile creștine sunt rafinate și simple, iar un parfum plăcut poate fi un cadou deosebit.

4. Geantă sau alt accesoriu pentru oraș.

E greu să alegeți o geantă din multitudinea de culori și modele, însă dacă doriți să faceți cadou o geantă „ ciuliți bine urechile ” și deschideți bine ochii la ce preferă.

Poate are o geantă mai veche și uzată și ar fi cazul să fie înlocuită, poate tocmai și-a luat o rochiță nouă și îi puteți adaugă o geantă asortată. Sau dacă nu prea știți prea multe, o geantă albă sau o geantă neagă se vor potrivi la mai toate articolele vestimentare…

Rămâne totuși să vă mai gândiți la stilul care îl preferă…geantă mai mare, mai mică, cu mai multe accesorii sau mai simplă…

5. E-reader sau laptop – 7 Cadouri inspirate pentru femei creștine

Dacă doriți să faceți un cadou mai scump și încă nu ați făcut trecerea în era tehnologiei, un e-reader pentru citit cărți sau un laptop micuț și ușor de transportat poate fi o opțiune de cadouri inspirate pentru femei creștine.

Femeile nu sunt prea tehnice și dacă soțul îi alege cadou un laptop de damă inspirat de nevoile soției sale și informat în ceea ce privește un laptop bun la un preț bun acesta poate fi o opțiune plăcută pentru o femeie creștină.

6. Un decor pentru casă.

Poate știi că în casa voastră stă un perete gol de ani de zile și soției tale i-ar place să fie acolo un decor deosebit, modern, asortat cu mobila și culorile din cameră…Aveți oportunitatea de a oferi cadouri creștine chiar celor dragi din familia dvs. Să vă decorați locuința cu tablouri cu versete.

Puteți realiza la comandă un decor cu poze cu întreaga familie alături de un verset biblic sau de un citat motivațional. Puteți reuni întreaga familie în jurul unui cadou inspirat pentru familii creștine.

7. Felicitare cu gânduri de apreciere și mulțumire.

Deși e pe ultimul loc în listă, este la fel de prețuită ca un cadou valoros. Este o ocazie specială și de multe ori obiectele primite se uzează și sunt aruncate. Însă o felicitare cu cele mai alese gânduri pentru persoana iubită rămâne o amintire plăcută pentru toată viața… Iar când anii vor trece va fi un motiv mare de bucurie și mulțumire.

Nu fiți zgârciți când oferiți cadouri creștine. Sunt un motiv de bucurie și pentru ceilalți dar și pentru voi deoarece oferiți cuvinte cu valoare eternă.

Iată 7 Cadouri inspirate pentru femei creștine

 

 

Lasă un răspuns