Cadouri

Cadouri pentru femei creștine

Cadouri pentru femei crestine

Să oferi un cadou unei femei apropiate cum e mama, soţia sau prietena implică, un act plin de semnificaţie. Alegerea unui cadou pentru o femeie creştină are şi nuanţa aceasta a credinţei. Asta face ca plaja de posibile obiecte sau atenţii să se îngusteze considerabil. Uneori chiar este greu să găsești cadouri pentru femei creștine deoarece în ziua de astăzi se respectă mai puțin valorile creștine. Dar totuși dacă vrei să oferi cu dragoste și respect vei găsi o gamă variatp de cadouri creștine și aici.

Ce cadouri pot fi oferite unei femei creştine?

Din păcate oferirea de cadouri a devenit prea banală. Există fosrte multe situații în care, a oferi un cadou e ca o obligaţie de care vrei să scapi. Nu acelaşi lucru se întâmplă dacă cel ce oferă cadoul vrea să transmită sentimente profunde. Atunci lucrurile nu mai sunt simple, alegerea cadoului devine o provocare. El trebuie să transmită ceva. Iată  sugestii de cadouri pentru femei creștine şi o recomandare de evitare.

Florile – prima ideie de carouri pentru o femeie creştină

O doamnă sau domnişoară care e convinsă de existenţa lui Dumnezeu, de faptul că El e Creatorul, va aprecia mult ceva din natură. Florile, într-o măsură mare, transmit informaţii despre grandoarea dar şi despre frumuseţea lui Dumnezeu, iar cei ce la oferă sunt percepuţi ca oameni sensibili şi ancoraţi în această realitate. Florile sunt deci cadoul clasic, rar poţi da greş cu florile, dar se recomandă atenție în alegerea lor.

Cadourile cu versete – o ideie bună de cadou pentru femei creștine

Un alt cadou pentru femei creştine, cu mare impact, va fi un obiect de decor cu verstet biblic sau un citat din clasicii care au avut relaţie cu Dumnezeu. Astfel va fi foarte apreciat, fie un obiect de decor cu versete biblice cum ar fi o placă de ardezie cu verset, un decor oval cu verset  sau o placheta de birou cu verset dar şi obiecte ce îmbină mesajul, cadoul şi utilitatea cum ar fi un suport de chei cu verset sau clasicele tablouri cu versete, papirusuri cu versete sau decor în formă de cruce cu versete.

Oricum ar fi, un cadou care are inscripţionat un mesaj, transmite mult mai clar şi inteligibil mesajul pe care vrea să îl transmită cel ce îl oferă .

Ce cadouri nu se recomandă să oferi unei femei creştine ?

Ei bine, nu ştiu dacă pot enumera unele dar în principiu orice e de prost gust, orice e oferit din obligaţie, orice obiect luat pentru a câştiga un favor. De regulă, femeia creştină e mult mai greu de mituit decăt altele. Nu contează atât de mult valoarea obiectului, dar contează foarte mult valoarea transmisă de acel gest prin acel cadou.

Vă doresc inspiraţie în alegerea cadoului potrivit pentru femeia semnificativă din viaţa dumneavoastră. Noi am încercat să creăm cadouri care ar putea transmite mesaje puternice. Puteţi consulta lista noastră de „cadouri creştine”.

PS. Termenul cel mai căutat pe google este cel de „cadouri crestine” dar este folosit incorect. Cadourile nu pot fi creștine, pot fi cadouri pentru crestini, pentru femei creștine etc.

Lasă un răspuns