Cadouri

Cadou personalizat nu Gadget-uri…

Cadou personalizat nu Gadget-uri...

Cadou personalizat nu Gadget-uri…

Ce-ar fi să „oprim în loc” timpul frumos petrecut cu soțul sau cu soția, „năzdrăvăniile”  făcute de un copilaș,  înțelepciunea din vorbele bunicului/ bunicii, vorbele de încurajare spuse de un prieten… toate bucuriile vieții.

Și ca aceste bucurii împărtășite cu prietenii și cu familia să rămână cât mai mult timp, prețuiți-le. Prețuiți momentele frumoase cu cei dragi. Faceți din evenimentele și ocaziile speciale o oportunitate de a vă exprima sentimentele și prețuirea celor dragi. Oferiți un Cadou personalizat nu Gadget-uri… care să transmită sentimentele, dragostea, prețuirea și aprecierea voastră și să rămână pentru mult timp în inima și în casa lor.

Cadourile trebuie să exprime dragostea și prețuirea.

Sentimentele alese și dragostea nu se uită ușor nici nu se învechesc. De aceea un cadou personalizat, frumos, realizat cu pasiune și îndemânare, ales cu multă grijă și dăruit cu dragoste rămâne cadoul dorit de mulți care prețuiesc oamenii, relațiile și se simt iubiți și prețuiți.

Un cadou cu mesaj unic, oferit cu ocazii speciale va rămâne „în folosință” tot restul vieții. Aduce bucurie și speranță și transmite cele mai alese sentimente.

Cadou personalizat nu Gadget-uri…

Trăim timpul când cei mai mulți folosim tehnologia și uneori chiar avem impresia că fără tehnologie nu ne-am putea descurca. Tehnologia face parte din viața tinerilor dar și din viața unora mai în vârstă.

Adesea este necesară și uneori ne poate ușura munca. Și copiii sunt entuziasmați de tehnologie. Însă după un timp, jocul care ieri îi făcea fericiți astăzi îi enervează sau nu mai este de  ajuns.

Vor alt ceva. Nici la adulți lucrurile nu sunt diferite… Gadget-ul care și l-au dorit cu atâta pasiune peste ceva timp nu îi mai satisface… Devine învechit sau a apărut ceva mai bun. Însă un cadou personalizat rămâne mult timp în inima și în casa celui care l-a primit.

Iubiți oamenii și oferiți cadou personalizat nu Gadget-uri…

Oare de ce lucruri care le dorim atât de mult după un timp atât de scurt nu ne mai plac și nu ne mai satisfac? Să fie oare cauza la „obiect” sau la noi?  Și ce spunem când primim cadou un astfel de gadget și după un timp atât de scurt îl înlocuim?

Eu cred că ne-am pierdut viziunea și căutăm greșit împlinirea în gadget-uri. Am pierdut ceea ce este mai frumos – sensul vieții. Un mare înțelept spunea cam așa. „Lucrurile sunt  făcute pentru a fi folosite și oamenii pentru a fi iubiți.  Dar noi folosim oamenii și prețuim lucrurile.”

Când folosești oamenii pentru împlinirea dorințelor tale și prețuiești mai mult lucrurile decât oamenii ai pierdut sensul vieții. Și când ai pierdut sensul vieții ai pierdut fericirea.

De aceea gadget-urile nu reușesc să ne împlinească și cu timpul ne aduc și nefericire, însă un cadou personalizat lucrat cu dăruire și oferit cu dragoste și prețuire înseninează viața. Rămâne o vie amintire pentru mult timp.

Gadgetul nu este singurul lucru de care avem nevoie.

Sunt încă multe altele care ne compun viața și chiar ne-o fac frumoasă. Cadourile personalizate ( nu gadget-uri ) cu textele motivaționale  sunt potrivite pentru orice ocazie specială, dar și pentru personale deosebite din viața voastră. Sunt cadourile frumoase și potrivite pentru orice eveniment.

Prețuiți oamenii, exprimați-vă sentimentele, aprecierile, respectul, dragostea, bunătatea și folosiți lucrurile care le aveți.

Cadou personalizat nu Gadget-uri…

GHIAR DACĂ NU AI TOT CE IUBEȘTI, IUBEȘTE TOT CEEA CE AI!

Lasă un răspuns