Cadouri

Agenda personalizată cu versete

Agenda personalizată cu versete

Agenda personalizată cu versete

Probabil ai avut și tu un moment în viață când nu mai știai cum să îți organizezi ideile sau să-ți planifici ziua. Cel mai probabil îți doreai să găsești o variantă de a fi mai ordonat. Poate ți-a venit ideea atunci când ai văzut cât de utilă poate fi una din acele agende personalizate.

Poate că ai văzut la cineva cum de fiecare dată când nu știe ce trebuie să facă scoate o agendă elegantă din geantă. Își ia timp, se uită în ea și imediat după aceea se apucă de ceva. Sau poate ai fost convins de o reclamă în care designul la o agenda a fost irezistibil. Oricare ar fi motivul pentru care ai venit, aici vei găsi mai mult ca sigur răspunsul.

La ce să folosești o agenda personalizată cu versete?

Cu toate că o agenda personalizată cu versete este creată pentru a-ți păstra ideile sigur și ordonat, nu este doar pentru tine. Poate cunoști vreo persoană care este foarte dezorganizată. Care este mereu în impas deoarece s-a încurcat în planuri. Ei bine acesta ar fi un cadou numai bun pentru ea/el.

Astfel îi oferi o metodă de a-și organiza ziua foarte precis. Deoarece acesta este rolul agendei. În ea poți scrie evenimentele  după ora la care trebuie să le faci. Sau le poți ordona după importanță sau în ce altă metodă vrei tu.

Unul din lucrurile foarte importante la o agendă este calitatea materialelor. La fel de important este și procesul de creare a unei agende. De obicei tebuie folosite materiale de calitate.

Pentru că nu vrei ca din alegerea greșită a materialelor, toate ideile și planurile tale să se ducă pe apa Sâmbetei. De asemenea dacă materialele sunt bune dar procesul de creare al agendei este unul de slabă calitate atunci nu va ține mult. Și nu poți avea nici o bază că informațiile tale sunt puse la siguranță.

Tipuri de Agenda personalizată cu versete

Bine de știut pentru oricine este faptul că există mai multe tipuri de agende. Agende mai mari sau mai mici, datate sau nedatate, agenda în format electronic, fiecare fiind folosite în diferite situații.

Agendele mai mari, precum cele A4, sunt utile pe un birou, deoarece ar fi prea mari să le duci cu tine mereu, cele A5 sunt mai ușor de transportat dar nu oferă la fel de mult spațiu de scris. Agendele datate te ajută să știi exact când ai de făcut ceva, în timp ce agendele nedatate te ajuta să îți scrii ideile creative fără a le organiza neapărat după timp.

Agenda electronică.

Desigur, există și agenda electronică, cea pe care o poți instala cu ușurința pe propriul telefon mobil. Sunt ușor de utilizat și nu trebuie să te îngrijorezi că nu-ți va ajunge spațiul de scris.

Cu toate acestea au și ele mai multe inconveniențe. Nu mai poți folosi agenda atunci când ai bateria descărcată la telefon și de altfel poți fi repede distras de vreo notificare primită. În plus s-a dovedit că o persoană reține mult mai bine informație atunci când a scris-o fizic pe o foaie sau agendă.

Alege o Agenda personalizată cu versete și îți poți organiza foarte bine timpul.

Lasă un răspuns